A sokszínű Kata adózás

Kata tanfolyam

Virágkötészetet tanultam ki és miután annyira egyedi dolgokat sajátítottam el és fejlesztettem tovább, így szerettem volna egy saját kis üzletet nyitni, ahol a különlegességeimet ismerhetik meg az emberek. Ehhez természetesen szükségem lesz egy cégre és minden olyan jogi keretre, amikkel törvényesen működhetek. Ehhez szükségem lesz egy kata tanfolyam elvégzésére is, ahol mindent meg tudok az aadók vonatkozásában tanulni.

Kata tanfolyam online

Egy barátom említette, hogy teljesen feleslegesen futkosnék a városban az egyik tanfolyamról a másikra, amikor, mindezt már az otthonom kényelméből is megtehetem. Kérdeztem, az meg hogyan lehetséges? Azt mondta, hogy indult nemrég egy új oldal a Katasleszek.hu, amely arra vállalkozott, hogy egy kata tanfolyam keretében megtanítson minden kedves jelentkezőt az adózás alapjaira és titkaira.

Kata tanfolyam drágán

Gondoltam ezt tuttira nem nekem találták ki, mert ezek az online kurzusok általában horror áron vannak és megfizethetetlenek egy kezdő vállalkozó részére. Ez a cég viszont valószínűleg felismerve ezt a kata tanfolyam árát alacsonyan tartva, mindösszesen 9990 forintért kínálja az oktatást, úgy, hogy modulokra bontva lehet a videókat megnézni, amelyek részletesen bemutatják az adózási dolgokat, ráadásul olyan érthetően, hogy még én is értek mindent, aki pedig alapvetően ugye virágokkal foglalkozom.

Beszéltem egy könyveléssel foglalkozó barátommal, ő azonnal azt mondta, hogy egy percet se foglalkozzak mással, azonnal töltsem le és tanuljak abból. Mert nagyon sok rossz tapasztalatot hallott másoktól, akik a városban össze-vissza található kata tanfolyam oktatásokra mentek el, és gyakorlatilag semmit sem használt az egész, mert ugyanolyan érthetetlenül álltak az emberek ehhez a speciális adózási formához, mint előtte. És nagyságrendekkel több pénzt kellett ráadásul kifizetniük a semmiért.

Ez a Katasleszek tanfolyam viszont – miután letöltöttem és megmutattam neki – tökéletesen konyhanyelven magyarázza el az elejétől kezdve az egészet, úgy hogy a földi halandók számára is teljesen világos lesz minden a kata tanfolyam végére, és majdnem azt mondta, hogy gyakorlott adózási szakértővé válhatnak a végére az emberek. Amikor elkezdett ő foglalkozni a kata adózással, akkor még messze földön nem voltak ilyen jellegű oktatási formák, csupán az adózással foglalkozó iskolákba lehetett ezt a fajta tudást elsajátítani.

De így hogy mára már minden az internetre költözött, tényleg bármit meg lehet találni, tanulni és el lehet sajátítani akár még a kata adózás rejtelmeit is. Azt mondta, hogy ez régen elképzelhetetlen lett volna. Bezzeg a mai világban annyira felgyorsultak ezek a dolgok és az információnak elképesztő hatalma lett, így bárki számára elérhetővé váltak a csodásabbnál csodásabb tanfolyamok és képzések is az interneten.

Ezért mindenki számára nyugodt szívvel ajánlom, hogy ő is vegye igénybe ezt az online tanfolyam anyagát, mert ennél könnyebben nem lehet megtanulni a katas adózást.