Örökösödési vita

Ügyvéd Budapest

Sajnos olyan helyzet alakult ki a családi viszonyainkban, amikor egy ügyvéd Budapest szolgálataira van szükségünk. Konkrétan egy családi örökségen veszett össze a család két fele és ahogy az ilyenkor lenni szokott összeveszett a végén mindenki mindenkivel. Ezt a helyzetet hiába próbáltam én csendes és békés mederben tartani, egyszerűen erre semmilyen lehetőség nem volt!

Jöjjön hát az ügyvéd Budapest belvárosában

Amikor neki akartam kezdeni a keresésnek, hogy van-e ilyen ügyvéd ismerősöm egyáltalán, rá kellett döbbenjek, hogy zéró, azaz nincs gyorsan kihez fordulni. Itt a kisöcsém, aki természetesen egy geek, azonnal ráment a netre és 5 perc alatt mondta, hogy a van egy új oldal, az ugyvedajanlo.hu, amely pont az ilyen esetekre szakosodott. Nem értettem.

Ügyvéd Budapest rejtelmeivel foglalkozik

Így mondom legyen, ha kisöcsém ennyire ajánlgatja ezt az oldalt megnézem, hogy amikor ügyvéd Budapest szolgálataira van szükségem, akkor egy ilyen oldal mi a francban tudna nekem segíteni. Így hát felmentem a honlapjukra és tényleg meglepődtem. Ez egy olyan oldal, ahol bejelölöm ki vagyok, mi vagyok és hogy mivel kapcsolatban szeretnék ügyvéd Budapest szolgáltatást igénybe venni, majd a cég egy kis idő elteltével nekem profi, az adott szakterülethez maximálisan értő jogászt ajánl nekem. Rákérdeztem, hogy mégis hogyan tudom ellenőrizni, hogy az a jogász, aki ajánlanak az ügyvéd Budapest kategóriában, az megbízható-e, milyen referenciái vannak, mióta praktizál, stb. A fene tudja, a mai világban annyi olyan esetről hall az ember, hogy mennyire hozzá nem értő, kókler ember jön vele szemben, így hát jobb a biztonság. Vagy inkább a dupla biztonság.

És ahogy a honlap ígérte az ügyvéd Budapest szolgáltatásra tényleg volt 3 ajánlása, akik nagyon szimpatikusnak tűntek. Így nem maradt más hátra, mint hogy egyesével felkeressem mind a hármat és elbeszélgessek velük, hogy pontosan milyen ügyvéd Budapest szolgáltatásra van is szükségem, csak, hogy ne legyenek félreértések a jövőben. Ezért telefonon mind a hármukkal leegyeztettem egy személyes találkozót, ahol kényelmesen tudtunk mindent átbeszélni.

Az első jogászt sajnos ki kellett zárjam a potenciálisan szóba jöhető ügyvédek közül, annyira nem volt szimpatikus. Kicsit arrogáns volt, azonnal egy szerződést dugott az orrom alá, mint egy agresszív ingatlanügynök. És amikor körülbelül 10 perc múlva felálltam, még ő volt felháborodva. Na sejtitek milyen értékelést fogok ennek a marhának adni?!

Ezt követte a második ügyvéd, aki szerencsére sokkal szimpatikusabb volt, mint az első dilettáns és az egész irodája sugározta, hogy jó helyen járok. Nem tudnám elmondani mi volt ez az érzés, de biztosan ismeritek ti is ezt az igazi, zsigerből jövő érzést, amikor tudod, hogy ő az ügyet tényleg sajátjának fogja tekinteni, és nem egy robottal állunk majd szemben. Az egész beszélgetés ilyen mederben zajlott, úgyhogy a beszélgetés végén és mondtam, hogy készítsük is el a szerződéseket. Tényleg nagyon hasznos volt az ugyvedajanlo.hu oldal. Köszi Öcsi!