Fuvarozók és a tehergépkocsi bérlés

Teherautó bérlés

Ismerősömnek egy fuvarozó cége van, egy régebbi típusú kocsival dolgozik. Sajnos az elmúlt években eléggé leamortizálta a kocsiját, ezért ideje volt egy új beszerzésén elgondolkozni. Csak sajnos ezzel az volt a baj, hogy az árak elszabadultak ezen a fronton is, így a vásárlás szóba sem jöhetett. Maradt a teherautó bérlés lehetősége, amellyel azonban nem volt tisztában, hiszen soha az életbe nem gondolta volna, hogy erre szüksége lesz.

Teherautó bérlés régi motorosoknak

Felhívott és segítséget kért tőlem, hogy ismerek-e olyan megbízható céget, akik teherautó bérlés szolgáltatást nyújtanak elfogadható áron, és lehetőség szerint azonnal rendelkezésükre állnak kocsik. Miután nem volt ilyen ismerősöm, azt ígértem neki, hogy maximum pár napon belül találok neki egy ilyen céget. Elkezdtem körbekérdezősködni és szerencsére másnap egy barátom javasolta, hogy nézzük meg a hatarauto.hu oldalát, mert ők amennyiben emlékei nem csalnak pont ilyennel foglalkoznak.

Teherautó bérlés Budapesten

Felmentem a honlapjukra és átnéztem mikkel foglalkoznak és mennyire lehet tényleg hasznos ez a cég a barátom számára. Úgy ítéltem meg, hogy a honlapjuk alapján érdemes megtekinteni a cég telephelyét is, és a helyszínen átbeszélni a teherautó bérlés minden apró részletét. Másnap nyakamba vettem a várost és elmentem hozzájuk, hogy barátom nevében és a képviseletében eljárva tárgyaljak a céggel. Amikor megláttam a székhelyüket és a telephelyüket, ahol a kocsik álltak, tudtam, hogy ez a cég lesz a megfelelő barátom számára.

Egy nagyon kedves ügyintézővel kezdtem el beszélgetni, és abban maradtunk, hogy a tényleges teherautó bérlés ügyében mindenképpen őket fogom javasolni a barátomnak, aki majd személyesen fog eljönni hozzájuk, hogy minden részletet megbeszéljen velük. Mert annak ellenére, hogy én is mindent tudok az üzletéről, vállalkozásáról, azért nem szívesen hoznék meg bizonyos döntéseket helyette. És ezzel szerintem ő is teljesen egyetértene. Amikor eljöttem felhívtam, és abban maradtunk, hogy ha lenne időm, akkor egy órán belül oda is érne, mert nagyon sürgős munkái vannak, amin többet bukik, hogy ha a teherautó bérlés dolgot nem intézi el még aznap.

A cég nagyon örült, hogy ilyen gyorsan vissza is tértünk, és már a barátommal, aki minden pontos részletet és specifikációt meg tudott nekik adni, amely alapján a teherautó bérlés még aznap létre is jött. Elmesélte utána a barátom, hogy egy nagy futball klub által lett megkeresve és egy olyan állandó kérték fel, amely egy teljes két éves megbízatás, olyan feltételekkel, amelybe tökéletesen belefért minden költsége az új teherautónak. Elmondta, hogy a végén azért döntött a bérlés mellett, mert így minden költsége a kocsi javíttatásának és biztosításának a bérbeadó cégé, és neki ezáltal extra profitja termelődik. Így már megértettem, hogy miért siettet ennyire ezt a kölcsönvételt és hogy miért örült annyira, amikor a cég erre a hosszú távú bérlésre olyan fantasztikusan kedvező árat adott.