Sóder rendelés okosan

 

Ha építőiparban dolgozik vagy éppen építkezik, alaposan meg kell gondolnia, honnan szerzi be az alapanyagokat és mennyiért. A fuvar-oda.hu sóder szállító vállalkozása a sóder beszerzését is vállalja, így a sóder rendelés és szállítás egy füst alatt lerendezhető.

Ennek a nagy előnye, hogy egyenesen a bányából szerzik be az alapanyagokat, így a lehető legjobb áron is ők tudják biztosítani számunkra. Nem kell külön beszerezni a sódert és még a szállításáról is gondoskodni. Nem csak időt és energiát spórolhatunk ha ezt a szolgáltatást igénybe vesszük, de a sóder rendelés a legjobb áron sikerülhet.Mindenkinek vannak már bevált forrásai, de érdemes lehet szétnézni a piacon, hogy biztosan a legjobb ajánlatot fogjuk ki a piacon. A sóder rendelés nem kis költséggel jár, hiszen egy építkezésnél sok kell belőle. Nem mindegy milyen minőségű, és honnan származik.

 

sóder rendelés

 

Sóder rendelés – melyiket válasszam?

Ha felmerül a sóder rendelés kérdése, nem csak a költségek és szállítás a fontos, de az is hogy milyen minőséget, típust válasszunk. Tudnunk kell a felhasználásának a célját.

Például az osztályozott sóder 0-4, 0-8, 0-16, 0-24 mm-es frakciókban kaphatóak. Házak alapozásánál, kerítések lábazatához, kocsibeállók, vastagabb járdák és támfalak építésére is felhasználják, így tehát ha a fentiekkel egyezik a célunk ennek megfelelően válasszunk.

A töltő sóder, vagy töltő kavics, feltöltésre, utak és járdák alapozásához lehet alkalmas. Jobb minőségben esetleg megfelelő választás lehet a kerítéslábazatok mellé vízelvezetőnek, mert ott nincs szükség geotextíliára, ami eltömődhet a töltő sóderben található szennyeződésektől.

A kétszer rostált 0-4mm sóder a térkövezés ágyazó rétegéhez, durva vakoláshoz, vékony és finom beton készítéséhez alkalmazható.

Végül pedig a 0-1 mm homok az építőiparban főként falazáshoz használható malter alapanyagként, ellenben lakások vakoláshoz agyag tartalma miatt nem igazán alkalmas.

 

Tehát, ha tudjuk pontosan mire van szükségünk a sóder rendelés máris könnyebb feladat lesz. A fent leírtak alapján egy építkezés során akár többféle sóderre is sükségünk lehet, és ha biztos és jó, minőségi megoldást és alapanyagot szeretnénk, egy helyről szerezzük be ezeket. A sóder rendelés és szállítás a fuvar-oda segítségével könnyen, gyorsan és költséghatékonyan kivitelezhető.