Télikert luxus kivitelben

A télikert funkcióját tekintve, bármi lehet. A tehetősebb réteg miért is ne élne ennek előnyeivel?

 

A Caribi télikertek télikertjeit tökéletesen alkalmazhatják például arra, hogy a hidegebb időszakban is maximálisan ki tudják használni a medence lehetőségeit. Gondoljunk csak bele, milyen nagyszerű látványt és hangulatot biztosíthat az, ha a télikertünk a medence mellett növényekkel  tele van rakva, és akár még egy kis relax, vagy étkező sarkot is biztosít számunkra.

 

Télikert és medence

A medence élménye minden évszakban jár nekünk. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően a hőérzetünk is jobb, és folyamatosan úgy érezhetjük, hogy a trópusokon vagyunk. Főleg ha ezt a növényekkel is elősegítjük.

telikert_medence[1]

Ha csak egy jacuzzi van a télikertben, már az is visszaadhatja a trópusi hangulatot. Ha jó meleg vízben áztatjuk magunkat, még a télikert üvege is olyan párás lehet, amivel tényleg a trópusokon érezhetjük magunkat. Kár lenne egy ilyen lehetőséget kihagyni.

 

Ha már luxus, akkor használjuk ki! Hívjuk meg a barátainkat és szervezzünk a tél közepén valami trópusi partit, hogy elűzzük a téli időszakban ránk törő depressziós hangulatot, és adjunk újabb funkciót a télikertnek.

 

Ha már a téli időszaknál tartunk, mennyire különleges és izgalmas egy olyan szilveszteri buli, amit egy olyan télikertben tartunk, ahol medence van és közel a természet. Az éjféli koccintás után mindenki beleugrálhat a medencébe és máris jókedvvel indulhat az új év! Azért arról gondoskodjunk, ha nincs egybekötve a télikert a házzal, hogy a vendégek ne fázzanak meg.

A télikertbe az a jó, hogy az évszaknak megfelelően alakítható. Akár megszabadulhatunk az üvegfalak egy részétől vagy az egésztől és csak a tetőt hagyjuk meg. Így minden évszakban tökéletesen alkalmazható  megoldás. Arról nem is beszélve, hogy a télikert valójában meg is óvja a medencénk épségét, nem lesz tele szeméttel, nem fagy el, stb.

Télikert luxus kivitelben

Télikert luxus kivitelben

Nyáron ha úgy akarjuk a tetőt meghagyjuk, és így nem kell az égető nap erejétől tartanunk úszás közben. Ha már van egy medencénk, gondoskodjunk arról, hogy egy télikert is legyen körülötte. Ne hagyjuk, hogy az évszakok befolyásolják a medence kihasználási lehetőségeit. Nem fogja megbánni, hiszen annyi előnye van, és olyan sok lehetőség rejlik benne, hogy a télikertet luxus lenne kihagyni.

 

Ha még nincs télikertje, csináltasson egyet a Caribi télikertek kivitelezővel, és rendezzen exkluzív medencés partikat,  ahol minden barátja, ismerőse jól érezheti magát.